Feederkoppelwedstrijd

't Alvertje organiseert in samenwerking met HSVD een feederkoppelwedstrijd. 

Het inleggeld wordt besteed aan vleesprijzen, alle deelnemers prijs.
De prijsuitreiking is na afloop van de wedstrijd in sportbar de Biezenwei in Opheusden.

Data
• Zaterdag 06-04-2019 in het grindgat in Dodewaard
Op zaterdag 6 april stond de jaarlijks terugkerende gezamenlijke koppelwedstrijd met H.S.V.D op het programma. De organisatie was dit jaar in handen van H.S.V.D, en er werd gevist in het open gat in Dodewaard. Mede omdat er de laatste weken goed werd gevangen, kwamen maar liefst 17 koppels op de wedstrijd af. Bij aanvang van de wedstrijd was het nog erg fris, en het werd pas tegen het einde van de wedstrijd wat aangenamer. 

Gelijk vanaf het begin werd er vis gevangen, het meest voorn maar er werden ook hier en daar kleine brasem gevangen. Het koppel Johan Heenck en Ronald Wildschut wonnen de wedstrijd met 6.979 gram. Arend Roelofse en Alexander van Ingen werden tweede met 4.145 gram. Hans de Jongh en Jaap van de Berg werden derde met 3.993 gram. 

Het verenigingsgevecht werd met ruim verschil gewonnen door HSV t' Alvertje, zij vingen gezamenlijk 20.805 gram. H.S.V.D bleef steken op 14.231 gram. Na de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt bij cafetaria Willem in Dodewaard. We mogen terug kijken op een prachtige wedstrijd, en bedanken H.S.V.D dan ook hartelijk voor de organisatie. Over enkele weken staat er wederom een onderonsje op het programma, dan zal er individueel gevist worden, en met de vaste stok. 


» Download uitslagen (pdf)...