Data
• Zaterdag 13-04-2019 in de grondput in Opheusden
Op zaterdag 13 april stond de start van de vaste hengel competitie op het programma. "April doet wat hij wil," is ook zeker dit jaar weer van toepassing. De maand begon met prima weersomstandigheden, maar dit veranderde afgelopen dagen drastisch, met flinke nachtvorst tot gevolg. Dat dit gevolgen zou kunnen hebben voor de vangst was vooraf wel duidelijk. Gelukkig kwamen er ondanks het koude weer toch nog 9 deelnemers op de wedstrijd af, die gevist werd in de grondput in Opheusden. Helaas wist geen van de deelnemers vis te vangen, en zijn de prijzen aan het eind van de wedstrijd verloot. Het bestuur heeft besloten om de competitie wedstrijden af te sluiten met een lekker drankje tijdens de prijsuitreiking. Dit werd door de deelnemers goed ontvangen. 
 
Op zaterdag 20 april wordt de paaswedstrijd gevist, deze wordt gevist in de grondput. De loting van de wedstrijd is om 7:30. Na afloop ontvangt iedere deelnemer traditie getrouw een doosje eieren. Met het mooie weer in het vooruitzicht, zullen de vangsten ongetwijfeld beter worden. 


» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 11-05-2019 in de Rijn aan de Marsdijk bij Lienden
Op zaterdag 11 mei werd de tweede wedstrijd in het vaste hengel kampioenschap gevist. Helaas verzamelden zich vandaag maar zeven deelnemers om aan de wedstrijd deel te nemen. Het was redelijk aangenaam weer, ook al stond er een straffe noordwesten wind. Al vanaf het begin werden er enkele grondels gevangen, en hier zou het bij de meeste ook bij blijven. 

Zo niet bij Kees van Doorn jr. hij wist een mooie Winde te vangen, en won mede dankzij deze vis de wedstrijd met 1.719 gram. Klaas Schaap wist naast grondels ook enkele voorns te vangen, en won zodoende het A vak en werd tweede met 843 gram. Johan Heenck moest het stellen met enkel grondels en werd derde met 514 gram. 

Na de wedstrijd werd nog even nagepraat onder het genot van een drankje, en werden de prijzen uitgereikt. Op zaterdag 1 juni wordt de volgende wedstrijd in dit kampioenschap gevist. Eerst volgt de onderlinge wedstrijd met Ons Genoegen uit Wageningen op 18 mei in de Grondput.» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 01-06-2019 in de grondput in Opheusden
Op zaterdag 1 juni werd de derde wedstrijd in het vaste hengel kampioenschap gevist. Op de wedstrijd, die onder prachtige omstandigheden gevist werd kwamen 10 vissers af. Het was voor de deelnemers erg lastig om vis te vangen, en voor sommige bleek het zelfs onmogelijk. In vak B wisten bijna alle deelnemers vis te vangen. Hein Hoogsteder won in dit vak de wedstrijd met 4.004 gram. Kees van Doorn sr. won het A vak met 126 gram en werd zodoende tweede. Jan Pluigers werd derde met 1.596 gram. De volgende wedstrijd in dit kampioenschap wordt gevist op 15 juni aanstaande, aan de Rijn aan de Marsdijk bij Lienden.


» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 15-06-2019 in de Rijn aan de Marsdijk bij Lienden

Op zaterdag 15 juni visten onder natte omstandigheden zes deelnemers de vierde wedstrijd in het clubkampioenschap vaste hengel in de Rijn aan de Marsdijk bij Lienden.

Al snel na het beginsignaal werd er al vis gevangen. Waar bij sommigen de beet wegviel of enkel nog maar voorntjes of donderpadden te vangen waren, ging dat niet op voor vader en zoon van Doorn. Zij bleven regelmatig grotere vissen vangen. 

Kees van Doorn sr. werd de winnaar van de dag met 11.561 gram. Kees van Doorn jr. zat zijn vader dicht op de hielen, hij werd tweede met 10.997 gram. Op de derde plaats eindigde Klaas Schaap  met 3.148 gram.

» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 06-07-2019 in het Linge-Kanaal in Hemmen
Op zaterdag 6 juli stond de 5e competitiewedstrijd vaste hengel op het programma, deze wedstrijd werd gehouden aan het Linge-kanaal Hemmen zijde. Er kwamen 9 deelnemers op de wedstrijd af. 

De vangst bestond vandaag hoofdzakelijk uit kleine vis. Hans de Jongh ging hier het beste mee om, en won de wedstrijd met 3.323 gram. In het B vak was het Klaas Schaap die aan het langste eind trok, hij won het B vak en werd tweede met 2.127 gram. Kees van Doorn jr. werd derde met 1.936 gram.

De volgende wedstrijd in dit kampioenschap is op 20 juni in de Linge langs de Dalwagen. 


» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 20-07-2019 in de Linge aan de Dalwagen
Op zaterdag 20 juli werd de zesde wedstrijd in het vaste hengel kampioenschap gevist, in de Linge aan de dalwagen. Er kwamen 7 deelnemers op de wedstrijd af. De vis begint aardig los te komen, de meeste deelnemers konden een mooi netje vis aanbieden. Hans de Jongh won de wedstrijd met 4.095 gram. Ronald Wildschut won het A vak en werd tweede met 2.027 gram. Kees van Doorn sr. werd derde met 3.608 gram. Kort na de wedstrijd werden de deelnemers nog getrakteerd door een flinke hoosbui. 

In deze competitie gaan we na de vakantieperiode weer verder. Nu rest ons nog een feedercompetitie wedstrijd op 27 juli in de Rijn aan de marsdijk. En in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 augustus vissen we onze nachtwedstrijd vrije hengel . U kunt zich nog opgeven voor deze wedstrijd. 


» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 14-09-2019 in het Linge-Kanaal in Hemmen
Op zaterdag 14 september stond de zevende wedstrijd in de vaste stok competitie op het programma. Gevist werd ditmaal in het Linge-kanaal Hemmen zijde, en er kwamen 12 deelnemers op de wedstrijd af. Het was prachtig weer, en als de vis een beetje mee werkte kon het weleens een mooie visdag worden. 

Gelukkig was dit vandaag ook het geval, zeker in het B vak had men niets te klagen. De deelnemers maakten er een mooie wedstrijd van, de vangst bestond voornamelijk uit voorn, en de gewichten lagen erg dicht bij elkaar. Teus van Doorn, die ook nog een mooie kleine karper wist te vangen, trok nipt aan het langste eind en won de wedstrijd met 3.814 gram. In het A vak moest men met iets minder vis tevreden zijn. Hier won Kees van Doorn jr. zijn vak met 1.893 gram, en werd tweede. Klaas Schaap die slechts 32 gram minder ving dan Teus van Doorn, moest genoegen nemen met de derde plaats met 3.782 gram. 

Aanstaande zaterdag 21 september vissen we de jaarlijkse koppelwedstrijd vaste stok in de Linge. Ook hier wordt de laatste weken goed vis gevangen. Als u nog mee wilt doen, opgeven kan nog t/m 18 september bij Johan Heenck of Kees van Doorn.


» Download uitslagen (pdf)...

• Zaterdag 05-10-2019 in de Linge aan de Dalwagen
Op zaterdag 5 oktober stond de laatste wedstrijd in het vaste hengel kampioenschap op het programma. Onder frisse maar zonnige omstandigheden, kwamen 10 deelnemers naar de Linge langs de Dalwagen voor de wedstrijd. Vooraf maakten nog 3 deelnemers kans op het kampioenschap, dus beloofde het een spannende strijd te worden. Voorop het Parcours werd er vandaag goed vis gevangen, achterop was het voor de meeste deelnemers schrapen. Voorop was het Kees van Doorn sr. die met o.a. een mooi karpertje de winst naar zich toe trok met in totaal 4.242 gram. Hans de Jongh won het B vak met 2.855 gram en werd tweede. Gerrit van Eck werd derde met 3.366 gram.

Vooraf maakte nog 3 deelnemers kans op het kampioenschap, Hans de Jongh en Klaas Schaap die steevast bovenin meedraaien, en nieuwkomer Kees van Doorn jr. Na het uitrekenen van punten en het totaalgewicht. Kon Kees van Doorn jr. gefeliciteerd worden met een nipt kampioenschap. Kees viste vandaag een matige wedstrijd, maar dit resultaat kon weggestreept worden als afvaller, en werd zodoende kampioen met 13 punten en 17.824 gram. Hans de Jongh had ook 13 punten maar bleef steken op 14.122 gram, en moest zodoende genoegen nemen met de tweede plaats. 
Kees van Doorn sr. die vooraf geen kampioen meer kon worden, bewees zichzelf met zijn winst wel een goede dienst en eindigde in de eindstand als derde met 14 punten en 20.753 gram. Klaas Schaap die vandaag slechts vijfde werd, viel zodoende nipt buiten de top 3.» Download uitslagen (pdf)...